A Little Vampire


Här är bilder från idag när jag och Signe var ute och tog lite halloweenbilder. Signe fick bli en vampyr! Vi åkte iväg till en kyrkogård och tänkte fota där, men det var folk där så det hade varit rättså respektlöst att fälla upp reflexskärm och stativ och göra en halloweenfotning med en vampyr som objekt så vi hittade en liten skogsklunga lite längre bort där vi fotade istället. Det var inte riktigt den bästa dagen för fotning, ljuset var verkligen begränsat, det blev väldigt snabbt mörkt och det kom flera regnskurar undertiden vi fotade. Men har inte fotat en vampyr förut så det var väldigt roligt iallafall!

I'm Not Jealous, Not At All..

Hittade en jättegammal bild när jag satt och rensade lite bilder ur mappar på datorn.
Haha känns som den ger en känsla av lite ''svartsjuka'' på något sätt!

Stormigt Värre

En bild jag hittade från i somras!
 

Det ska ju bli storm och dåligt väder idag, så dagens fotoplaner fick skjutas upp. Känns väldigt tråkigt! Vädret är det största hindret av allt nu på hösten när det gäller fotningen!

 

Men det är ju sant, det är ju rätt mysigt också på sätt och vis. Bara sitta inne och kolla på en film när det regnar och blåser utanför. Men när vädret hindrar än från att fota, då är det inte lika populärt!