Sparkling Snow

Kamera: Canon EOS 600d  Objektiv: Canon EF 50/1,8 II  
Modell: Cillan Andersson  Foto & Redigering: Jag
 
Här är en bild på Cillan från när vi va ute och fotade i snön! La till lite glitter i snön när jag redigerade, ville försöka få in lite ''magisk''-känsla i bilden. Tänkte lägga ut dom andra bilderna vi tog från den dagen så fort jag redigerat klart dom!

Misty Eye Of The Mountain

Kamera: Canon EOS 600d  Objektiv: Canon EF 50/1,8 II  Reflexskärm: Guld
Modeller: Julia Andersson & Cillan Andersson  Foto: Jag & Julia
 
 
Här är några bilder från förra söndagen när jag, Cillan och Julia var ute i kylan och fotade! Det var såå kallt, så vi var inte ute jättelänge. När vi hade tagit alla bilder och skulle skynda oss in till värmen igen så tappar jag ju självklart minneskortet i snön.. - Oh NO - ..Tack och lov lyckades Cillan torka det snabbt, så det blev räddat! (Annars hade vi fått fota om alla bilder, vilket inte hade varit så kul.. Hehe). Nej istället gick vi hem och drack varm Oboy!
 
 
Kom precis på mig själv att det var en vecka sen jag fotade med kameran senast.. Brukar aldrig ta så lång tid mellan fotningar, men det får bli skärpning den kommande veckan känner jag. Och sen har jag massa oredigerade bilder på datorn jag tänkte sätta mig och redigera lite på! 

Mitt i Kvällssolen

Kamera: Canon EOS 600d  Objektiv: Canon EF 50/1,8 II
Foto/redigering: Jag